fbpx

Kisfüge

Munkatársaink- ARCHÍV

Gedeon Rea

Gedeon Rea

gyógytornász

Pálinkásné Kovács Judit

Preventív tréner,
Személyi edző

Sulyok Melinda

Sulyok Melinda

FDM-mozgásterapeuta

SZEMÁN-TAKÁCS FLÓRA

Pre- és posztnatális tréner, sportrehabilitációs tréner

Gedeon Rea

Gedeon Rea
gyógytornász

Első diplomámat Testnevelési Egyetemen szereztem Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakon, a másodikat pedig a Semmelweis Egyetem Gyógytornász szakon. Egyetem mellett budapesti cégeknél kezdtem a tapasztalatgyűjtést, ahol gerinctornát, ergonómiai tanácsadást, tartáskorrekciós csoportos tornát tartottam. Diploma megszerzése után először a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán csoportos kismama tornákat, baba-mama tornákat, valamint a szülések utáni regenerációs mozgásterápiát tartottam. Utána Szóka Kata Mozgásterpia rendelőjében mozgásszervi betegeket, sportolókat rehabilitáltam, egyéni és csoportos formában is. Célom, hogy minél több emberen segítsek és mindenkinek megtaláljam a saját gyógyulása útját. Kifejezetten fontosnak tartom az állandó naprakész szakmai tudást, ezért folyamatosan fejlesztem magam (eddigi továbbképzéseim: Schroth, FDM 1,2,3, cranio, McKenzie, Kinezio Tape).

Pálinkásné Kovács Judit

Minőségi mozgás és helyes testtartás! Ez a mottó, ami jellemzi a munkámat. Számomra a legfontosabb a prevenció, a megelőzés. Ezért fontos feladatomnak tartom, hogy mielőtt személyi edzések által megerősítenénk együttes munkával a kliens testét, rendben legyenek az alapok.
Célom: javítani és korrigálni a testtartást, megtanítani a helyes mozgás mintát, ami által sok sérülés elkerülhető, megelőzhető. Illetve a megfelelő és hatékony mozgás alapja is a helyes technika és testtartás kialakítása.

Krisztihez mindig szívesen megyünk, a kislányomnak rengeteget segített a mozgásfejlődésben. Neki és az általa kapott gyakorlatoknak köszönhetjük, hogy mindem mozgásfejlődéses "lépcsőn" jártunk. Valamint, sosem engedi el a kezünket, bármilyen kérdésünk volt készséggel segít. 🙂 Nagyon köszönjük, hogy mindig számíthatunk rád.
Kriszti
Konduktív Pedagógia
Szia, nem tudom mit kentél rám, nem tudom milyen erők vannak a kezedben, de amióta bementél nem kellett bevennem fájdalomcsillapítót!
Fehér Kuruc Petra
Petra
Aromaterápia
Fejlesztőként foglalkozásaimon figyelemproblémás és ADHD-s, szorongó gyermekek is megfordulnak. Szerettem volna természetes szerek segítségét is igénybe venni a velük való munka során ott ahol nyitottságot éreztem erre, természetesena gyermekek szüleivel előre egyeztetve. Petra tanácsait követve a Thinker és a Balance olajok használata vált be leginkább figyelembe véve az egyéni érzékenységeket ezek az olaj keverékek támogatják a gyermekeket a figyelem megtartásában biztonságérzetet bátorságot adnak köszönöm Petra a tanácsaidat!
Fehér Kuruc Petra
Petra
Aromaterápia
Kedves Kriszti! Nagyon hasznos minden alkalom Nálad, hétről hetre látjuk a változást Zamin minden készségében fejlődik az óráid által. Koszonjuk szépen!🤗
Kriszti
Konduktív Pedagógia