fbpx

Kisfüge

Önismeretfejlesztő coaching, Karrier coaching, Business coaching

A coaching, mint Énidő, segít abban, hogy hatékonyabban kezeld a stresszt és a napi problémákat és lehetőséget ad arra is, hogy fejlődj és javítsd az életminőségedet. 

Támogatlak abban, hogy elindulj a változás útján. Legyen akár szakmai, akár magánéleti elakadásod, a hozzád leginkább passzoló módon fogunk haladni a megoldás felé a beszélgetések alkalmával. Ehhez nálam vannak a kérdések, módszerek, benned pedig a válaszok, megoldások!

Ár: 12 000 Ft/50 perc

Miben lehet segítségedre egy coach?

7 ok amiért érdemes felkeresned: 

1. Célok kitűzése és elérése: Egy coach segít abban, hogy meghatározd a rövid és hosszú távú céljaid, és megtervezi veled azok elérését. Segít az akadályok leküzdésében és a célok fókuszáltabb, hatékonyabb elérésében.

2. Önismeret és személyes fejlődés: A coaching folyamat során mélyebben megismerheted önmagadat, a céljaidat és értékeidet. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyabban kezeld az élet kihívásait és önismereted fejlődjön.

3. Szakmai előrelépés: A karrier coaching segíthet abban, hogy fejleszd szakmai képességeidet, és előrelépj a pályafutásodban. Tanácsokat és iránymutatást kapsz a munkahelyi kihívások kezeléséhez és a céljaid eléréséhez.

4. Konfliktuskezelés és stresszcsökkentés: A coaching segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeld a konfliktusokat és a stresszt az életedben. Fejlesztheted az olyan készségeket, mint az asszertív kommunikáció és az érzelmi intelligencia, amelyek segítenek a problémák kezelésében.

5. Új perspektívák és gondolkodásmód: A coach képes új nézőpontokat nyitni számodra, amelyek segíthetnek abban, hogy másképp láss dolgokat és új megközelítéseket találj a problémákra.

6. Felelősségvállalás és elköteleződés: A coach segít fenntartani a felelősségvállalást és az elköteleződést a céljaid iránt. Egy coach ösztönöz, támogat a kitűzött célok elérésében.

7. Időmenedzsment és hatékonyság: A coaching segíthet abban, hogy jobban kezeld az idődet és hatékonyabban fókuszálj a prioritásokra. Ez segíthet csökkenteni a stresszt és növelni a hatékonyságot.

 

Gondolatok a coachingról

Coaching a mentális jóllétért! Az egészséges és kiegyensúlyozott élet érdekében elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk mind a mentális, mind a fizikális egészségünkre. A két oldal szorosan összefonódik, és egymást erősítve segítenek fenntartani a harmóniát, élvezni az életet és hatékonyan megküzdeni annak kihívásaival. Ehhez nyújt nagy segítséget egy coaching folyamat, mely során felszínre jönnek az elakadások és megindulnak a cselekvésre ösztönző felismerések, mi az amiben fejlődhetek, mi az amit ha megváltoztatok az könnyebbé teszi a mindennapjaimat, akár társas kapcsolódásaimat. #coaching #coach #önfejlesztés #változás #mentalisjollet