Házirend

A Kisfüge valamennyi munkatársa arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgálatással, tudása legjavával és teljes odafigyeléssel vegyen körbe Téged illetőleg Gyermekedet. Ehhez a minőségi munkához néhány dologban kérnénk a közreműködésedet!

Érkezés, parkolás
Veresegyház központjában vagyunk, de a környéken mindig találsz üres parkolóhelyet. A szerdai és szombati napokon azonban a piac miatt nehézkesebb lehet az érkezésed, kérlek ezt vedd figyelembe!

Amennyiben lehetséges az időpontod előtt legalább 5 perccel érkezz meg hozzánk, hogy időben indulhasson a közös munka. Szívesen vendégül látunk teával és kávéval, amíg várakozol.

Időpont
Bejelentkezés minden esetben szükséges, lehetséges online formában vagy telefonon. Amennyiben késve érkezel, kérlek értesíts minket. Rád szánjuk a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást kaphasd. Ha azonban késve érkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, az utánad következő klienstől pedig nem szeretnénk elvenni az időt.

Lemondás
Tudjuk, hogy bármikor közbe jöhet valami – betegség, túlóra, halaszthatatlan teendők stb. Nincs is ezzel semmi gond, de kérlek minél előbb értesíts telefonon vagy SMS-ben. Ezzel megadod másnak is a lehetőséget, hogy a megüresedett időpontot igénybe vegye .24 órán belüli lemondás esetén viszont a foglalkozás teljes díja felszámolásra kerül.  Ha egymás után kétszer is előfordul, hogy a megbeszélt időponton (lemondás nélkül) nem jelensz meg, a további időpontjaid törlésre kerülnek és új időpont foglalására már nem lesz lehetőséged.

Fizetés
A Kisfügében elfogadunk készpénzt, és az általunk kibocsátott ajándékutalványt. Bankkártyát, hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradását nem tudjuk elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek.

Ruházat
A Kisfüge termeiben utcai cipő használata tilos, váltócipő papucs vagy zokni a kötelező viselet.

Egyéb
A termekben kiskorúak csak a foglakozást tartó kollégával mehetnek be. Az őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.

Köszönjük, hogy saját és többi „kisfügés” legjobb élménye érdekében betartod a fentieket.