Gyógytorna

A gyógytorna célja a mozgásszervi panaszok enyhítése, sérülések hatékony kezelése, fájdalom csökkentése és az ízületi mozgások javítása.

Fejlesztőpedagógia

A fejlesztőpedagógia segít a gyermekek részképességeinek fejlesztésében játékos formában.


Pszichológia

A pszichológia célja, hogy feltárja lelki jelenségek kiváltó okait, lefolyásukat és hatásukat az emberi cselekvésre.

Alapozó terápia

Kislétszámú csoportban, nagyobb odafigyeléssel komplex mozgásfejlesztésen alapuló un. motoszenzoros, idegrendszer fejlesztő terápia.

Konduktív pedagógia

Az idegrendszer a sérülések ellenére is rendelkezik új kapcsolatok kiépülésének lehetőségével, és ezek egy komplex program keretében, a tanulási folyamat szakszerű irányításával mozgósíthatóak.

TSMT

Tervezett Szenzomotoros Tréning, mely a mozgáson keresztül segít "újrahuzalozni" a
neurológiai alapokat. Segít a gyermekeknek a beszéd-, mozgásfejlődésben és hatással van a viselkedésre

FDM Terápia

Újfajta terápiás módszer! A technika ízületi, izom, vagy kötőszöveti fájdalmakra ad megoldást! A módszer abban új, hogy azt veszi figyelembe, hogy az ember hogyan kommunikálja a fájdalmat, amely többféle is lehet.


Viscerál terápia

A Viscerális terápia a hasi szerveket (gyomor, máj, vesék, kismedencei szervek, belek) vizsgáló és kezelő módszer.A terápia lényege, hogy a belsőszervi letapadásokat oldja és ezáltal a fájdalmat csillapítja akár egy hasi szervről, vagy a mozgatórendszerről legyen szó.

Logopédia

A logopédia a hang, a beszéd, a nyelvi teljesítmények, és a kommunikáció zavaraival, hibáival foglalkozik.

Kismama torna

A kismama torna célzott mozgásformával segít a kismamáknak, hogy könnyebbek legyenek a mindennapjaik. A torna a várandósság 2. és 3. trimeszterében teljes biztonsággal végezhető.