Gyógytorna

A gyógytorna célja a mozgásszervi panaszok enyhítése, sérülések hatékony kezelése, fájdalom csökkentése és az ízületi mozgások javítása.

Fejlesztőpedagógia

A fejlesztőpedagógia segít a gyermekek részképességeinek fejlesztésében játékos formában.


Pszichológia

A pszichológia célja, hogy feltárja lelki jelenségek kiváltó okait, lefolyásukat és hatásukat az emberi cselekvésre.

Korai fejlesztés

Különböző fejlődési területek (vizuális- és auditív funkciók, értelmi képességek, nagy- és finommozgás, szociális viselkedés, kommunikáció, beszéd, önkiszolgálás,) játékos fejlesztése, és a gyermekek fejlődésével, nevelésével, kapcsolatos tanácsadás.

Konduktív pedagógia

Az idegrendszer a sérülések ellenére is rendelkezik új kapcsolatok kiépülésének lehetőségével, és ezek egy komplex program keretében, a tanulási folyamat szakszerű irányításával mozgósíthatóak.Pfaffenrot- terápia

Egy manuális technika, mely lazítja vagy éppen stimulálja az izmokat. Hatékony koraszülött és megkésett fejlődésű gyerekeknél is.
Fittmummy tréning

Egyedülállóan komplex, szakszerűen összeállított szülés utáni regenerációs program. Egyéni és minicsoportos tréning a Kisfügében!

Baba masszázs

A masszás hatásait már régóta ismerjük, nyugtat, ellazítja az izmokat, és jótékonyan hat az emésztésre is. Mindez a babáknál is létrejön, és mindemellett a szülővel való kötődést is erősíti.