Gyógytorna

A gyógytorna célja a mozgásszervi panaszok enyhítése, sérülések hatékony kezelése, fájdalom csökkentése és az ízületi mozgások javítása.

Fejlesztőpedagógia

A fejlesztőpedagógia segít a gyermekek részképességeinek fejlesztésében játékos formában.


Pszichológia

A pszichológia célja, hogy feltárja lelki jelenségek kiváltó okait, lefolyásukat és hatásukat az emberi cselekvésre.

Alapozó terápia

Kislétszámú csoportban, nagyobb odafigyeléssel komplex mozgásfejlesztésen alapuló un. motoszenzoros, idegrendszer fejlesztő terápia.

Konduktív pedagógia

Az idegrendszer a sérülések ellenére is rendelkezik új kapcsolatok kiépülésének lehetőségével, és ezek egy komplex program keretében, a tanulási folyamat szakszerű irányításával mozgósíthatóak.

Pfaffenrot- terápia

Egy manuális technika, mely lazítja vagy éppen stimulálja az izmokat. Hatékony koraszülött és megkésett fejlődésű gyerekeknél is.

FDM és mozgásterápia

Újfajta terápiás módszer! A technika ízületi, izom, vagy kötőszöveti fájdalmakra ad megoldást! A módszer abban új, hogy azt veszi figyelembe, hogy az ember hogyan kommunikálja a fájdalmat, amely többféle is lehet.


Masszázs

Legyél te a babád saját masszőre, és gyere el hozzám a babamasszázs órákra! Lehetőség van hozzám egyéni valamint csoportos foglalkozásokra (2-3 anyuka,baba) jönni 0-1 éves korig! Ha még pocaklakód van akkor is várlak sok szeretettel, hogy már a kezdetektől tudd hasznosítani a masszázs erejét!