Munkatársaink

Kiss - Huszti Ágota

gyógytornász
okleveles fizioterapeuta MSc

tóth Lilla

pedagógus, fejlesztőpedagógus

Nagy anikó

védőnő, babamasszázs oktató (CIMI)

Dobrocsi Laura

gyógypedagógus

Sógrik Kitti

Animátor

SZEMÁN-TAKÁCS FLÓRA

Fittmummy pre- és posztnatális tréner

Hodozsó Ildikó

óvodapedagógus fejlesztőpedagógus

Balog-Gál Tünde

tanító
óvodapedagógus

Novák Alexa

pszichológus

Pálmai Anna

pszichológus

MILOS KRISZTINA

logopédus

Sulyok Melinda

gyógytornász

Kiss-Huszti Ágota
gyógytornász, okleveles fizioterapeuta MSc

"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt."

Gyógytornász diplomámat 2009-ben szereztem meg, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd ugyanitt 2017-ben diplomáztam Msc szakon okleveles fizioterapeuta szakon.
Diplomaszerzés után az Uzsoki utcai Kórház neurológiai osztályán helyezkedtem el, emellett pedig a Gysgy Reha központban magán gyógytornászként és előadóként dolgoztam. A gyógytorna mellett rengeteg tapasztalatot szereztem a fizikoterápia területén is, melyet a terápiába is beépítek.
Úgy gondolom, hogy minden ember egyedi, ezért a munkám során igyekszem személyre szabott kezeléseket alkalmazni. Mindig hosszútávú célokban gondolkodom a kezelést illetően és szeretek pácienseimmel együtt előre haladni effelé.

Tóth Lilla
pedagógus, fejlesztőpedagógus

Gyakorló szülő és pedagógus vagyok!
Ráadásul két olyan különleges gyermek édesanyja, akik szintén tanulási zavarokkal küzdenek. Több mint tíz éve dolgozom tanítóként, tanárként, művésztanárként. Számomra minden gyermek ajándék. Az elmúlt 10 év során lehetőségem volt rengeteg gyermek személyiségének kibontakozását nyomon követni. Sokan közülük „mások”, érzékenyebbek, indulatosabbak, tehetségesebbek és egy-egy területen az intelligenciájuktól eltérő mértékben gyengébben teljesítenek. Ennek oka nagyon érdekelt, és segítségükre szeretnék lenni, ezért lettem fejlesztőpedagógus.

Nagy Anikó
védőnő, babamasszázs oktató (CIMI)

Az édesanyák a világ minden pontján ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra, a szeretetteljes érintésre. Kétgyermekes édesanya és hivatásomat tekintve védőnő vagyok. Nemzetközi Okleveles Csecsemőmasszázs Oktató, azaz CIMI ( Certification Infant Massage Instruktor). Képesítésemet a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület által tartott továbbképzésen szereztem 2008-ban.

Fehér-Kurucz Petra
Konduktor

Fehér-Kurucz Petra, konduktor-tanító és Pfaffenrott-féle manuálterapeuta vagyok. A Pető Intézetben végeztem 2009-ben. Férjemmel, 7 éves kislányommal és 17 hónapos kisfiammal élek Veresegyházon. A konduktív pedagógia komplex folyamat tervezése, tevékenységen alapuló aktív tanulás célokon, feladatokon keresztül. Fontos feladata, a központi idegrendszer sérült és az ép gyermekek személyiség-, képességfejlesztése és a prevenció(megelőzés). Az egyéni feltételekre tekintettel elősegíti a gyermekek értelmi, érzelmi, testi és szociális fejlődését.
0-7 éves korig várom a gyerkőcöket és szüleiket!

Jámbor Emma Borbála
pszichológus

Nyelvtanári szakon szereztem képesítést az ELTE-n, ott találkoztam először a pszichológiával. Hamar rájöttem, hogy a bennem lévő segítő motivációt a pszichológia eszközeivel tudom igazán hasznossá tenni. Így a későbbiekben pszichológusi képesítést is szereztem az ELTE-n, Fejlődés- és Gyermekklinika szakirányon. Fontosnak tartom azt, hogy a gyermekkori lelki nehézségeket, érzelmi zavarokat időben észrevegyük és kezeljük. Ezekkel, bizonyos esetekben a család többi tagját is bevonva kell foglalkozni így a Pár-és Családterápiás képzést is elvégeztem (Magyar Családterápiás Egyesület). Jelengleg pszichológusként, és szupervízió alatt álló pár- és családterapeuta jelöltként egyéni és családi konzultáció keretében tudok segíteni.

Dobrocsi Laura
Gyógypedagógus

Kiskorom óta figyelek a körülöttem élőkre, igyekeztem a magam módján segítni mindenkinek, így találtam meg a hivatásomat, ami nagyon komplexen segít a pici babáktól egészen az idős emberekig. Az ELTE-n végeztem gyógypedagógusként, a diploma megszerzése után felnőttek foglalkozási rehabilitációjával foglalkoztam, most pedig elsősorban 0-6 éves korosztály és családjaik állnak a figyelmem fókuszában. Minden érdekel, ami az emberek fejlődésével foglalkozik, többek között a táplálkozás, a zene-, mese- művészet- állatasszisztált terápia, mozgásos tevékenységek, neurológia, antropozófia… Több hobbim is van, az éneklést, a fitoterápiát és a mozgást azért emelném ki, mert ezek jótékony hatásai révén, igyekszem becsempészni a terápiás foglalkozásokba is. Jelenleg főállásban a FPSZ Látásvizsgáló szakértői bizottságában, korai fejlesztéssel foglalkozom. Az évek során sokféle képzésre eljutottam, de úgy érzem, ha kinyitok egy ajtót, több újat találok mögötte, amivel még tovább kutathatom annak a csodálatos lénynek a működését, amit úgy hívunk, hogy EMBER.

Sogrik Kitti
csecsemő és kisgyermek nevelő, animátor

Kiskorom óta tudom, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Immáron negyedik éve dolgozom Csecsemő és Kisgyermeknevelőként, és jelenleg óvodapedagógus hallgató vagyok a Selye János Egyetemen . Szabadidőmben babysitterkedek. Mindig újra és újra rácsodálkozok , hogy mennyi szeretet és jóindulat lakozik a gyermekekben. Keressetek bátran animátorként , születésnapokra, vagy legyen szó bármilyen eseményről!

Szemán-Takács Flóra
Fittmummy pre- és posztnatális tréner

Ha még csak készülsz az anyaságra és szeretnéd a testedet felkészíteni, esetleg már a szíved alatt őrzöd a babádat és biztonságos, preventív testmozgást keresel, akkor várlak szeretettel a Mummy Tummy tréningen.

Hodozsó Ildikó
Óvodapedagógus, Fejlesztőpedagógus

Hodozsó Ildikó vagyok, óvodapedagógus, fejlesztő és differenciáló szakpedagógus. A fő képesítéseimet több továbbképzéssel egészítettem ki, melyek a gyermekek fejlesztését segítik elő. Férjemmel és öt gyermekünkkel élünk együtt. Az életünk egy igazi „valóság show”, sok nevetéssel és néha sírással. Minden gyermekem – akár a családomban, akár az óvodában – más és más. Van aki könnyedén veszi az akadályokat, van aki kissé lemaradva. Mindig az volt a célom, hogy a lemaradással küzdő gyermekeknek segítséget nyújthassak, és felemelhessem őket. A munkám 18 éve során és a gyermekeim növekedése során azt láttam, hogy minden fejlődés/fejlesztés alapja a mozgás. A mozgásfejlődését szeretném elősegíteni játékos, mesés tornával, mozgással a 3-6 éves korosztálynak.

Balog-Gál Tünde
Tanító, Gyógypedagógus

Balog-Gál Tündének hívnak. Tanító és gyógypedagógus vagyok,17 éve tanítok. Nagyon szeretem a hivatásomat, igyekszem a legjobb tudásom szerint végezni. Több éve tartok iskola-előkészítő foglalkozásokat ovisoknak. Nagyon szeretem ezeket a játékos, mozgásos foglalkozásokat, szeretek ezzel a korosztállyal dolgozni.

Novák Alexa
pszichológus

Három gyerek, macskák, tyúkok, biokert veszik körül a mindennapjaimat Veresegyházon, ahova 2007-ben költöztünk rövid fóti kitérő után Budapestről. Szabadúszó pszichológus vagyok; az ELTE-n 2002-ben végettem, pár év tudományos kutatással a hátam mögött: anno csecsemők, kisgyerekek, anyukák viselkedését elemeztem, a kötődési mintázatok volt a témám. Az utóbbi 4 évben testtudattal, tánccal, improvizációval foglalkoztam. A karantén előtt szabad táncos, önismereti órákat tartottam felnőtteknek: beszéd helyett mozgás, tánclépések tanulása helyett a saját impulzusok keresése. Jelenleg online beszélgetős csoportokat, online férfitornát, egyéni mozgásos-testtudati órákat tartok.

Makrainé Nagy Gabriella
gyógytornász

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán szereztem diplomát 2006-ban. Ezt követően a Parádfürdői Állami Kórház majd a váci Jávorszky Ödön Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán dolgoztam. Jelenleg a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ járóbeteg szakrendelésén vagyok. Munkámat próbálom lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint végezni, Hivatásomban kiemelten fontosnak tartom a prevenciót, illetve pácienseim mozgásszervi és lelki életminőségének javítását. Igyekszem a betegben nem csak a kórképet, hanem az embert látni.

Pálmai Anna
Pszichológus

2009-ben szereztem pszichológusi diplomát🎓 a Károli Gáspár Református Egyetemen – klinikai és interperszonális szakirányon. Munkámhoz kapcsolódóan pedagógiai szakpszichológus végzettséggel is rendelkezem (ELTE PPK). 2014 óta dolgozom főállásban pszichológusként Pedagógiai Szakszolgálatban, ahol kisgyermekekkel, fiatalokkal és szüleikkel, valamint pedagógusokkal egyaránt foglalkozom. Szadán nőttem fel, és jelenleg is ott élek férjemmel."

Milos Krisztina
Logopédus

Milos Kriszti vagyok, logopédus. Az ELTE gyógypedagógia karán tanultam meg a szakmát, gyakorlatot pedig a II. kerületi Szakszolgálatnál szereztem. Már az egyetemen tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Leginkább az óvodások és kisiskolások állnak hozzám a legközelebb, de minden korosztállyal szívesen dolgozom. Számomra nagyon fontos, hogy a gyerekek örömmel jöjjenek a hozzám, így a logopédiai gyakorlás sem lesz teher számukra és a fejlődés így gyorsabb. Férjemmel idén fogunk Veresegyházra költözni, ezért egyre növekvő óraszámban.

Sulyok Melinda
Gyógytornász

Két kisgyermek édesanyjaként Kistarcsán élek családommal.
Diplomámat 2009-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán. Diplomám megszerzése után Budapesten a 11. kerületi felnőtt szakrendelőben helyezkedtem el, ahol 5 évet dolgoztam, míg meg nem született nagyobbik gyermekem. Az utolsó fél évben volt lehetőségem megtapasztalni egy kisebb csapat irányítását vezető gyógytornászként. Munkám során főként baleseti sérültekkel és műtétek utáni rehabilitációval foglalkoztam, más ortopédiai illetve reumatológiai kórképekkel érkező páciensek mellett.
Jelenleg is folyamatosan képzem magam és bővítem a tudásom, hogy személyre szabottan a leghatékonyabb terápiákkal kezelhessem a hozzám gyógyulni érkező pácienseket. Kedves, figyelmes hozzáállásommal nem csak testi, hanem lelki életminőségük javulásához is igyekszem hozzájárulni.