Munkatársaink

tóth Lilla

pedagógus, fejlesztőpedagógus

Sulyok Melinda

FDM-mozgásterapeuta

Gedeon Rea

gyógytornász

Györki Brigitta

pszichológus

SZEMÁN-TAKÁCS FLÓRA

Pre- és posztnatális tréner, sportrehabilitációs tréner

Pálmai Anna

pszichológus

Nagy-Zámbó Bogáta

pszichológus - felnőtteknek

Dicső Julianna

Művészetterapeuta

Mészáros Andrea

fejlesztőpedagógus, szomatopedagógus gyógypedagógus Alapozó mozgásterapeuta

Freiné Puskás Éva

TSMT terapeuta

Fehér-Kurucz Petra

Konduktor-tanító, Pfaffenrot manuálterapeuta, Aromatouch kezelő, Doterra wellness tanácsadó

CSÁNYINÉ ZALÁNTAI DOROTTYA

Gyógypedagógus, evésfókuszú tanácsadó

Utassy Helga

Gyógypedagógus, zene-mese élményterapeuta

Fábián-Mátyás Lívia

Életviteli tanácsadó/coach

Kovács Enikő

TSMT terapeuta

Pogácsás-Dobosi Gabriella
gyógytornász

"Gyógytornász diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi karán szereztem 2013-ban. Ezután a Misszió Egészségügyi Központban kezdtem el dolgozni a Rehabilitációs osztályon, majd a Fizioterápiás részlegen. Így lehetőségem volt betekintést nyerni és tapasztalatot szerezni a neurológiai és mozgásszervi betegségek kezelésében is. Munkám során törekszem arra, hogy személyre szabott, az adott problémára specifikus és hosszútávú segítséget tudjak nyújtani. Emellett fontosnak tartom, hogy a mozgás ne egy szükséges rossz legyen az életünkben, inkább egy életforma, ami fájdalommentessé, egészségesebbé és boldogabbá tehet bennünket.

Tóth Lilla
pedagógus, fejlesztőpedagógus

Gyakorló szülő és pedagógus vagyok!
Ráadásul két olyan különleges gyermek édesanyja, akik szintén tanulási zavarokkal küzdenek. Több mint tíz éve dolgozom tanítóként, tanárként, művésztanárként. Számomra minden gyermek ajándék. Az elmúlt 10 év során lehetőségem volt rengeteg gyermek személyiségének kibontakozását nyomon követni. Sokan közülük „mások”, érzékenyebbek, indulatosabbak, tehetségesebbek és egy-egy területen az intelligenciájuktól eltérő mértékben gyengébben teljesítenek. Ennek oka nagyon érdekelt, és segítségükre szeretnék lenni, ezért lettem fejlesztőpedagógus.

Gedeon Rea
gyógytornász

Első diplomámat Testnevelési Egyetemen szereztem Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakon, a másodikat pedig a Semmelweis Egyetem Gyógytornász szakon. Egyetem mellett budapesti cégeknél kezdtem a tapasztalatgyűjtést, ahol gerinctornát, ergonómiai tanácsadást, tartáskorrekciós csoportos tornát tartottam. Diploma megszerzése után először a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán csoportos kismama tornákat, baba-mama tornákat, valamint a szülések utáni regenerációs mozgásterápiát tartottam. Utána Szóka Kata Mozgásterpia rendelőjében mozgásszervi betegeket, sportolókat rehabilitáltam, egyéni és csoportos formában is. Célom, hogy minél több emberen segítsek és mindenkinek megtaláljam a saját gyógyulása útját. Kifejezetten fontosnak tartom az állandó naprakész szakmai tudást, ezért folyamatosan fejlesztem magam (eddigi továbbképzéseim: Schroth, FDM 1,2,3, cranio, McKenzie, Kinezio Tape).

Szemán-Takács Flóra
Fittmummy pre- és posztnatális tréner

Ha még csak készülsz az anyaságra és szeretnéd a testedet felkészíteni, esetleg már a szíved alatt őrzöd a babádat és biztonságos, preventív testmozgást keresel, akkor várlak szeretettel a Mummy Tummy tréningen.

Györki Brigitta
pszichológus

Györki Brigitta vagyok, pszichológus. 2018-ban szereztem pszichológusi diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd elvégeztem az ELTE tanácsadó szakpszichológusi képzését is. Egészen kicsi koromtól kezdve érdekelt a pszichológia és már fiatalon eldöntöttem, hogy ezt a hivatást fogom választani. Szeretek új embereket megismerni, meghallgatni a történeteiket, és nagyon megtisztelőnek érzem, amikor a kliensek bizalmukba fogadnak és beengednek a személyes életükbe, történéseikbe. Pszichológusként hiszek a kapcsolatokban és azok gyógyító erejében.

Makrainé Nagy Gabriella
gyógytornász

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán szereztem diplomát 2006-ban. Ezt követően a Parádfürdői Állami Kórház majd a váci Jávorszky Ödön Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán dolgoztam. Jelenleg a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ járóbeteg szakrendelésén vagyok. Munkámat próbálom lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint végezni, Hivatásomban kiemelten fontosnak tartom a prevenciót, illetve pácienseim mozgásszervi és lelki életminőségének javítását. Igyekszem a betegben nem csak a kórképet, hanem az embert látni.

Pálmai Anna
Pszichológus

Pálmai Anna, Panni vagyok, pszichológus. Munkámhoz kapcsolódóan pedagógiai szakpszichológus végzettséggel is rendelkezem (ELTE PPK). A Kisfügében pszichológiai konzultáció keretében kereshetnek: - szülők és leendő szülők nevelési kérdéseikkel, elakadásokkal (pl. támogatást szeretnének gyermekük sajátosságainak megismerésében és elfogadásában, szülőszerepük megélésében, egyéni/ családi trauma feldolgozásában vagy élethelyzetük megváltozása esetén - fiatal felnőttek vagy - szülői beleegyezéssel - serdülők – pályaorientációs-pályaválasztási, önismereti és párkapcsolati kérdésekkel vagy szorongás, beilleszkedési nehézségek miatt. Kapcsolatfelvétel: lehetőség szerint, az első kapcsolatfelvétel emailen keresztül történik – a probléma megjelölésével, valamint név és telefonszám megadásával. Ezt követően telefonon fogunk egyeztetni.

Sulyok Melinda
FDM-mozgásterapeuta

Két kisgyermek édesanyjaként Kistarcsán élek családommal.
Diplomámat 2009-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán. Diplomám megszerzése után Budapesten a 11. kerületi felnőtt szakrendelőben helyezkedtem el, ahol 5 évet dolgoztam, míg meg nem született nagyobbik gyermekem. Az utolsó fél évben volt lehetőségem megtapasztalni egy kisebb csapat irányítását vezető gyógytornászként. Munkám során főként baleseti sérültekkel és műtétek utáni rehabilitációval foglalkoztam, más ortopédiai illetve reumatológiai kórképekkel érkező páciensek mellett.
Jelenleg folyamatosan képzem magam és bővítem a tudásom, hogy személyre szabottan a leghatékonyabb módszerekkel kezelhessem a hozzám érkező vendégeket. Kedves, figyelmes hozzáállásommal nem csak testi, hanem lelki életminőségük javulásához is igyekszem hozzájárulni.

Mészáros Andrea
fejlesztőpedagógus, szomatopedagógus-gyógypedagógus, alapozó mozgásterapeuta

Mészáros Andrea fejlesztőpedagógus, szomatopedagógus-gyógypedagógus, alapozó mozgásterapeuta vagyok. 4 gyönyörű lány édesanyja. Munkám során számtalan különleges gyermekkel találkoztam. Sokan közülük nem a megszokott módon fejlődnek. Azonban azt tapasztaltam, hogy legtöbbjüknél a mozgás, a mozgásos tapasztalatszerzés egyéb területen is beindítja a fejlődést. Keressenek bátran, ha a gyermekük: mozgása ügyetlen, nem alakult ki a dominanciája, gyenge a finommotorikája, beszédfejlődése elmarad korától, alaki diszlexiás, ADHD tünetei vannak. Emellett egyéni megbeszélés alapján vállalom enyhe értelmi fogyatékos ill. autista gyermekek mozgásfejlesztését is.

Óvári Krisztina

Óvári Krisztina vagyok, 2021. júniusában végeztem a Semmelweis Egyetem Pető András Karának konduktor szakán. A képzés során központi idegrendszeri sérült gyermekek komplex fejlesztésével foglalkoztam. Várom szeretettel a tipikus, illetve eltérő fejlődésmenetű csecsemőket, kisgyermekeket és az idősebbeket is 0-tól 10 éves korig!

Freiné Puskás Éva

Freiné Puskás Éva vagyok, pedagógus, tanúsított TSMT terapeuta és két kisgyermek édesanyja. Magyar nyelv és irodalom bölcsész és tanár diplomámat 2005-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. A diploma megszerzése után magyar nyelv és irodalom szakos tanárként, osztályfőnökként sajátos nevelési igényű gyermekek speciális oktatása területén szereztem tapasztalatot. Már ekkor szembesültem azzal, hogy a hagyományos oktatás keretein túl a tanulásban akadályozott gyermekeknek egyéni, személyre szabott fejlesztés is szükséges. A BHRG Alapítványnál megismert és elsajátított TSMT módszertana által egyéni és csoportos TSMT terapeutaként találtam meg azt az utat, amely révén nem csupán a kisiskolás, hanem az ovis korosztály számára is tudok segítséget nyújtani. Munkám során fontosnak tartom a folyamatos együttműködést, kommunikációt és a harmóniára törekvést a terapeuta, a szülők és a gyermek között.

Dicső Julianna
Művészterapeuta

Dicső Julianna vagyok. A textil- és mintatervező diploma megszerzése után egy designer cégnél dolgoztam. A fő feladataim közé tartozott a gyerek minták tervezése. Két gyermekem születése után hosszabb ideig otthon voltam, emellett mese illusztrátorként és dekoratőrként is dolgoztam. A főiskolai évek alatt elvégeztem a pedagógia modult. Mindig is vonzott, hogy gyerekekkel foglalkozzak. Két éve kezdtem a tanítást. Magán tanítványaim mellett, magánóvodákban kezdtem dolgozni, mint rajzoktató. Nagy örömmel foglalkozom a gyerekekkel.Jelenleg Budapesti Montessori Iskolában dolgozom művész tanárként . A kicsik nagyon nyitottak a vizuális kultúrára, ezért a rajzórák mellett a művészettörténet megismertetése is fontos feladat számomra.

Nagy-Zámbó Bogáta
pszichológus

Nagy-Zámbó Bogáta pszichológus, művészetterapeuta vagyok. Hiszek benne, hogy mindenkinek mást jelent a boldogság, melynek megtalálásához mindig egyedi út vezet. Gyakran nehéz megtalálni a saját utunkat és ha megtaláltuk, sokszor nagy bátorság kell hozzá, hogy el is induljunk rajta. Ebben nyújtok támogatást a hozzám fordulóknak 2016 óta. Kezdetben önismereti művészetterápiás csoportokat, majd a Károli Gáspár Református Egyetemen segítő beszélgetéseket tartottam (fiatal) felnőtteknek. Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom Erdőkertesen. Okleveles pszichológus diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányán szereztem 2022-ben, komplex művészeti terapeuta végzettségemet pedig 2016-ban a Wesley János Főiskolán. Elsősorban felnőttek megkeresését várom.

Fehér-Kurucz Petra

Konduktor-tanító, Pfaffenrot manuálterapeuta, Aromatouch kezelő, Doterra wellness tanácsadó. 2009-ben végeztem konduktor-tanító szakon, a Nemzetközi Pető Intézetben. 2017-ben sajátítottam el a Pfaffenrot-féle manuálterápia alapjait, majd 2021-ben ismerkedtem meg az illóolajak világával, azon belül lettem Doterra wellness tanácsadó, aromatouch kezelő. Azóta is igyekszem még jobban betekintést nyerni az aromaterápia rejtelmeibe és minél hitelesebben, szakmailag alátámasztani az illóolajok jótékony hatását. Szeretettel várom a központi idegrendszer sérült gyermekeket, illetve a mozgásukban megkésett babákat. De akkor is számíthatnak rám a gyerekek ha bizonytalan a szülő gyermekének mozgásfejlődésével kapcsolatban. Aromaterápia keretében is várom az érdeklődőket. Az aromatouch simító masszázs-kezelés erősíti az immunrendszert, megnyugtat, ellazít, növeli az energiát, egyensúlyba hozza a szervezet működését a tanúsítvánnyal rendelkező, tiszta, terápiás minőségű illóolajokkal. Ismerje meg, mi mindent nyújthat Önnek és családjának az olajok ereje!

CSÁNYINÉ ZALÁNTAI DOROTTYA

Csányiné Zalántai Dorottya vagyok, óvodapedagógus, ELTE-Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karán-Értelmileg akadályozottak szakán végzett gyógypedagógus, evésfókuszú tanácsadó, önkéntes szoptatási segítő. Pszichopedagógus szakon elkezdtem a tanulmányaimat, ahol tapasztalatra tettem szert, célom ezt a szakot is elvégezni. Erdőkertesen élünk a családommal. Két kislány édesanyjaként közelről tapasztalom a szülők mindennapi kihívásait. 2021 őszén egy óvodában kezdtem gyógypedagógusi pályámat, elsősorban SNI, BTMN és más nehézségekkel küzdő gyermekeket fejlesztem, segítem az integrációjukat. Szakmai érdeklődésem tovább bővítve, 2022-ben a Budapesti Korai Fejlesztő Központban elvégeztem az „Autizmussal élő gyermekek az óvodában – integráció a gyakorlatban” akkreditált pedagógus továbbképzést, mely nagyban segíti az autizmussal élő gyermekek támogatását (napirend, képi megsegítés stb) az óvodai életben. 2023 tavaszán a Budapesti Korai Fejlesztő Központ- „JóLenni, etetési és evészavarok komplex korai terápiájának elméleti és gyakorlati alapjai” elnevezésű akkreditált pedagógus továbbképzésén vettem részt, így tudásomat, látásmódomat, eszköztáramat bővítve evésfókuszú tanácsadó lettem. Egyre több gyermeknél fordul elő, hogy válogat, keveset eszik, emiatt nem gyarapszik megfelelően, nem eszik meg bizonyos színű, állagú, illatú ételeket, italokat. Több oka is lehet a szelektív evésnek, ezért fontosnak tartom segíteni ebben a problémakörben is a gyermekeknek, családoknak.

Utassy Helga

Utassy Helga Lilla vagyok. Óvodapedagóusi diplomámat a Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskola ének-zene és gyermeknéptánc szakán végeztem. Majd 2001- ben gyógypedagógus diplomát szereztem ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán. Közel 20 évig dolgoztam sajátos nevelési igényű gyermekkel a budapesti Hallássérültek Tanintézetében. Itt volt szerencsém belekóstolni az integrációs nevelésbe is. Aztán néhány éven keresztül óvodapedagógusként az őrbottyáni Napsugár Óvodában láttam el feladat. Jelenleg szakszolgálati területen végzem a munkám. Hivatásom során számos különleges családdal találkoztam. Azt tapasztalom, hogy a gyermek a boldog, harmonikus családban fejlődik a legjobban. A család alapja pedig az anya. A legmélyebben gyökerező és az életet meghatározó az anya- gyermek kapcsolat. Az ősi mintákból kiindulva a ritmusra, az énekre, az ölbeli játékokra alapozva felépített foglalkozásokkal segítem ennek a kapcsolatnak a harmonikus kialakulását, fejlődését. Szorosan kapcsolódik mindehhez a mesélés, mint terápiás eszköz.

Fábián-Mátyás Lívia

Fábián-Mátyás Lívia vagyok, Life és Business Coach, Karrier Coach, Közgazdász HR szakértő, egy csodás kislány és egy kisfiú büszke anyukája, feleség, testvér, gyermek, barát, ezek életem fő, meghatározó szerepkörei és szerencsés vagyok, mert mindet nagyon szeretem. Azonban az Énidő megteremtése számomra is nagyon fontos, hogy ezekben a szerepekben a hétköznapokban helyt tudjak állni, a szeretteimnek a számukra megfelelő törődést és odafigyelést tudjam adni, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan jelen tudjak lenni az életükben és magammal is jó viszonyt tudjak ápolni, folyamatosan fejlesszem az önismeretemet, ezek kihívást jelentő dolgok. Ezért szeretnék neked is coaching önfejlesztő beszélgetésekkel Énidőt adni. Legyen ez a beszélgetés egy olyan része a napodnak, ami érted van. Beszélgessünk, fejlődjünk, változzunk együtt!

Kovács Enikő

2013-ban végeztem el az egyéni és csoportos TSMT képzéseket, és azóta aktívan dolgozom ezzel a módszerrel. Előtte a Gyulafehérvári Caritasnal dolgoztam 2,5 évet, korai fejlesztésben, baba-mama csoportokat vezettem 6 hónapos kortól 3 éves korig. Bár a program nagyon eredményes volt a normál fejlődésű gyermekek esetében, sokszor éreztem a hiányosságokat az eltérő fejlődésű gyermekeknél, ezért is döntöttem úgy, hogy ebbe az irányba indulok el. A módszer rengeteg sikerélményt nyújtott nekem, és a hozzám forduló családoknak, mely megerősített abban, hogy szükség van a munkámra, mely nekem sokkal inkább hivatás, mint egyszerű munka.